INDIVIDUÁLNÍ LEKCE s Luckou

Individuální lekce (ať už se jedná o lekci pro těhotné či po porodu) je vždy započata vyplněním dotazníku ohledně zdraví klientky, kde je třeba vyplnit informace jako počet těhotenství, porodů, potratů, úrazů, operací, onemocnění a dalších velice důležitých informací, které jsou zásadní pro nadcházející spolupráci a správné nastavení tréninkového plánu.
 
V případě cvičení po porodu je možné po předchozí domluvě si vzít miminko na lekci s sebou.
 
Na lekci využívám různé pomůcky na cvičení. Ale pro domácí trénink volím pomůcky jako ručník, polštář či židle, co má každý doma.
 
Úzce spolupracuji s fyzioterapeuty, dulami, porodními asistentkami, nutričními specialisty či laktačními poradkyněmi a některými lékaři. Proto pokud uznáme s klientkou za vhodné, posílám klientku i k dalšímu specialistovi. Propojení těchto oborů totiž považuji za velice zásadní a může zlepšení stavu velmi pozitivně pomoci a urychlit jej.

Lekce po porodu jsou zaměřené především na funkčnost těla. Tedy funkční core, elastické pánevní dno, záda bez bolesti, volný dech a správné držení těla. Naučíte se, jak cvičit během dne díky změně každodenních stereotypů. Začnete vnímat své tělo jinak, používat jej vědomě a díky tomu získáte zpět sebevědomí a vrátíte se do kondice, na jakou jste byly dříve zvyklé.
 
Lekce pro těhotné jsou zaměřené na aktivní přípravu na porod a šestinedělí. Naučíte se, jak pracovat s pánevním dnem, aktivovat zdravě břicho, či si ulevit od bolestí zad, spony stydké, kyčlí apod. Zároveň cvičení slouží jako prevence bolestí zad, diastázy, či inkontinence, a napomáhá rychlejší rekonvalescenci po porodu.
 
Lekce pro těhotné jsou vhodné od druhého trimestru fyziologického těhotenství.
 
Z osobní lekce si vždy klientka odnáší poznámky, co doma cvičit, jak cvik provádět a případně videozáznam daného cviku.
 
Vzhledem k tomu, že období těhotenství a po porodu je velice citlivé období v životě ženy, považuji důvěru a vzájemný respekt jako základní aspekt naší spolupráce.
 

Kontakt na Lucku: +420 773 476 000

Kontakt na Lucku:
+420 773 476 000

PROMĚNY KLIENTEK

REFERENCE

Díky tvému skvělému přístupu a neustálému školení se, se nám dostává maximální péče. Jelikož se problému zvané diastáze nikdo tady nevěnuje a já i spousty žen má tento problém. Jsem za to opravdu moc vděčná. Od dubna co s tebou mám tu čest cvičit, jsem se hodně naučila. Dechové cvičení, je sice pro mě né až tak záživné 😀, ale teď bez něj v podstatě nefunguji. Stalo se to součástí každodenního života. Tak jako výtah a jiné. Myslím že dobře víš že mám ráda když mě při cvičení bolí co má 😀. Ale teď už vím že bez správného dýchání a všeho kolem by to nebylo ono. Chtěla jsi klidně i negativní reakci, tak předci jen jednu mám 😉. Ta hodina s tebou a holkama vždy tak rychle uteče 😀. Jinak jako trenerce ti nemám co vytknout 😘. Já jsem s výsledkem spokojená a hodlám tvé služby nadále využívat. Těším se na další tréninky s tebou. Juchuuuuu. Děkuji, Luci 😉 za to co pro nás ženy děláš.

Hanka K., Břeclav

Lucka je prostě profík každým coulem. Dokáže motivovat k těm nejlepším výkonům, pochválit za každý i maličký pokrok. Jde vidět, že i ona sama má úpřímnou radost, když se daří. Je tu pro mě v každou denní dobu a poradí. Jde vidět, že jí záleží jí na tom, aby cviky byly pochopené a hlavně dobře odcvičené. A největším jejím plusem je, že se neustále vzdělává. Luci, jsi jednička. Vděčím ti za hodně. Děkuji.

Lucie F., Břeclav

Cviceni po porodu s Luckou doporucuji vsem, ktere maji problemy at uz s diastazou, tak panevnim dnem! Skvely pristup, rady, ochota vse dukladne vysvetlit a pak uprimna radost, kdyz se dari a jsou videt pokroky! A take velke povzbuzeni a dodani elanu!!! Moc dekuji za vse, jen diky tobe jsem se dostala tam kde jsem… a pokracuji dal! 😉

Lucie M., Hodonín

Pokud mate problemy s inkontinenci, povolenymi svaly panevniho dna,mate diastazu nebo vas boli bedra, u Lucky jste na spravne adrese. Spravnym a pravidelnym cvicenim se zbavite vyse uvedeneho, plus se vam krasne bude zatahovat bricho. bonusem navic jsou hodiny plne legracek,pohodove atmosfery,jeji nekoncici pozitivni a podporujici nalady a neskutecne ochoty.

Monika Š., Břeclav

Další reference najdete ZDE –>>